top of page
IMG_1309.HEIC

You can't go back and change the beginning,

but you can start where you are

and change the ending 

C.S. Lewis

Werkwijze

  • Tijdens een eerste intakegesprek (15-20 min) leren we elkaar eerst kennen, luister ik naar jou en de beweegredenen om met een coach aan de slag te gaan. Bij deze eerste kennismaking is het belangrijk zowel voor jou als voor mij om verbinding te maken met elkaar als mens. 

  • Vervolgens bekijken we samen welk soort traject je wenst af te spreken. Elke traject is 100% op maat en zal afhankelijk zijn van jouw groeiproces en de verschillende stappen die je hierin wil zetten. Voelt dit allemaal, zowel voor jou als voor mij goed en veilig dan plannen we onze verdere afspraken in en bepalen we ook samen de frequentie.

  • Ik hou van de no nosense aanpak; kijken wat er reeds aanwezig is bij jou, wat er al wel lukt, wat jouw eventuele overtuigingen zijn, wat lukt al wel, wat eventuele mogelijkheden zijn, hoe je zelf in actie kan komen, … Maar jij blijft de hoofdrolspeler in dit alles en ik blijf aan jouw zijde lopen de tijd die nodig is

  • Als coach help ik jou te inspireren, jouw blik te openen, tot nieuwe inzichten te komen, een betere versie van jezelf te worden en helemaal te ‘zijn’ wie je echt bent. Ik ben geen psycholoog of therapeut, wat wil zeggen dat ik je zal doorverwijzen indien er eventuele traumatische ervaringen zijn of anderen zijn.

 

Praktisch:

  • Iedere sessie duurt min 60 minuten of langer, maar ook dit bespreken we samen in functie van jouw mogelijkheden.

  • De coaching sessies kunnen online of in de praktijkruimte (1745 Opwijk - 1785 Merchtem - 1861 Wolvertem) of in de natuur (als het weer dit toelaat)

bottom of page